Workshop van Madama

Zondag 29 april 2017 verzorgt Madama de workshop Maak je eigen ZONNEKRACHTCIRKEL in Paradama Da Esperanza te Maria Hoop!

 

De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en vormgeven. De kracht van de zon in jezelf, jouw IK BEN.

Programma:

We beginnen met een korte meditatie waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. Je maakt je eigen zonnekrachtcirkel, je schild dat jou blijft inspireren en telkens opnieuw laat zien dat er een opening is, een vrije ruimte waarin jij kunt bewegen.

Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt.

Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en Madama geeft daarbij – op verzoek – een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code.

Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander.

Bijdrage: Speciale aanbieding 99 euro p.p. incl. geprepareerde blanco houten krachtcirkel, alle materialen, koffie/thee en een verzorgde lunch.

Begeleiding:

Madama, professioneel kunstenares en coach geeft persoonlijke begeleiding.

Aanmelden: info@madama.nl

 

Beperkt aantal plaatsen, meld je snel aan!

 

 

 

Wat goed is...... delen! Share on FacebookTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.