Toekomst voorspellen

Toekomst voorspellen door mediums en paragnosten.

Toekomst voorspellenToekomst voorspellen, een indicatie van de toekomst verkregen door een medium of paragnost aan de hand van wat deze doorkrijgt door middel van helderziende beelden of helderhorende boodschappen. Op het moment dat een vraag over toekomst voorspellen wordt gesteld geven de begeleiders of gidsen van een medium of paragnost het antwoord op het moment dat een vraag wordt gesteld over de toekomst. Zelf weet het medium niet hoe de toekomst zal gaan verlopen, maar door contact te maken met de begeleiders van degene die bij hen komt en de vragen stelt is het medium in staat een indicatie te geven over de toekomst en zo een stukje toekomst voorspellen. Onze begeleiders weten precies wat wij nog moeten doorleven, welke situaties wij op ons pad gaan krijgen en welke personen in ons leven gaan komen. De grote richtlijnen over onze toekomst staan vast, dit maakt een deel van de toekomst voorspellen mogelijk. Heel gedetailleerd de toekomst voorspellen is echter erg lastig. Dit omdat niet alles honderd procent vast ligt en wij allemaal onze eigen vrije wil hebben waarmee wij een groot deel van onze eigen toekomst bepalen.

Je eigen toekomst voorspellen door actief in het leven te staan.

Op het moment dat je een bepaald doel voor ogen hebt over wat je wil bereiken, kun je een medium de vraag stellen of je je doel gaat bereiken? Wat het antwoord van het medium ook is, om je doel te bereiken zal je in de meeste gevallen hard moeten werken. Je zal er alles aan moeten doen om je doel te bereiken anders gaat het in geen geval gebeuren. Hiermee zal je voor het grootste deel je eigen toekomst voorspellen. Als er bepaalde mensen in ons leven komen zoals bijvoorbeeld een geliefde is het onze keuze hoe lang wij hem of haar in ons leven laten. Niet iedereen komt in ons leven om voor altijd te blijven. Wij zijn hier om te leren en een deel van die lessen bestaat ook uit het maken van keuzes. Als je een medium vraagt: “Ga ik nog een baan vinden”? En het medium antwoord, Ja! Dan ga je de kans krijgen op een baan, maar als je een afwachtende houding aanneemt en niet actief aan de slag gaat met solliciteren en jezelf goed te presenteren, dan gaat de kans aan je voorbij.

Kortom: Toekomst voorspellen door een medium is heel bijzonder en geeft je helderheid en zelfvertrouwen, maar leef nooit naar een voorspelling want uiteindelijk creëer jij zelf je eigen toekomst.