Tarot

Tarot, inspiratie online vanuit de tarot

Elke week een inspirerende boodschap vanuit de tarot. Waar kun je deze week aan werken, de thema’s die bij de kaart van de week horen en een affirmatie die je kan helpen en ondersteunen.

Klik hier om de wekelijkse tarotkaarten te bekijken.

 

Direct contact met een medium, paragnost, tarotist of astroloog?

Klik hier voor een overzicht van de aanwezige consulenten.

 

 

Tarot, voor antwoord en inzicht in je situatie.

Tarot wordt al eeuwen gebruikt om een indicatie van de toekomst te verkrijgen. Toch is dit meer geschikt om inzicht te krijgen in een situatie. Tarotkaarten geven de energie van het moment weer. Door anders te gaan denken verandert ook de boodschap die een tarotist uit de tarot kaarten kan halen. Tarot is evenals astrologie en numerologie een manier om de energetische trilling te duiden. De volgorde van de kaarten is niet op toeval berust. Door de kaarten vanuit je gevoel te schudden en te verklaren zijn deze een hulpmiddel de wijsheid vanuit het onderbewuste naar boven te laten komen. Elke kaartlegger is begonnen de symbolen en de bijbehorende betekenis op de tarot kaarten te bestuderen. Door veel ervaring op te doen leert een tarotist de tarot op verschillende manieren te interpreteren. Daarbij komt de waarneming vanuit het eigen gevoel. Wat betekenen de kaart en alle symbolen hierop gevoelsmatig voor jou. Het is een heel persoonlijk proces om naast de aangeleerde betekenis ook vanuit gevoelsmatige waarneming te kunnen duiden. De symbolen op de kaarten brengen inzichten vanuit je onderbewuste naar boven. Door de kaarten op een specifieke vraag te leggen, kun je een heel duidelijk antwoord krijgen.

 

Tarot en andere veel gebruikte kaarten.

De tarot bestaat uit 87 kaarten onderverdeeld in de grote arcana en de kleine arcana. De grote arcana vertegenwoordigt de belangrijke ervaringen en veranderingen in het leven en bestaat uit 22 kaarten. De kleine arcana bestaat uit 56 kaarten welke staan voor situaties van het moment, dat wat we nu doorleven. Tarot is veruit het bekendste kaartspel om de toekomst mee te “voorspellen”. Naast het leggen van tarot zijn ook de lenormandkaarten veel gebruikte kaarten. Dit kaartenspel bestaat uit 36 kaarten. Elke kaart heeft een betekenis, afhankelijk van het onderwerp van de kaartlegging en is op meerdere manieren uit te leggen. Bij een kaartlegging van het gehele kaartspel zijn ook de omringende kaarten van groot belang, zij geven uitleg over de kaart. Ook lenormandkaarten kunnen duidelijkheid geven in patronen die zich herhalen en je inzichten verschaffen om niet steeds in dezelfde valkuilen te blijven lopen.