Sandra

Tarotist, medium en meditatie- en visualisatiedocent

Bij mij kun je terecht  met alle soorten vragen en problemen. Ik help je heel graag verder middels de tarotkaarten en met mijn heldervoelendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Ook kan ik je een healing op afstand geven of je begeleiden met een visualisatie.

Al vanaf mijn derde ben ik me bewust van mijn paranormale vermogens, doordat ik telepatisch contact had met mijn oma, en veel dingen wist die ik niet kon weten. Gedurende mijn hele leven ben ik in contact gebleven met het spirituele, maar pas nadat ik eerst zangeres en daarna eindredacteur en moeder van een druk gezin ben geweest, ontdekte ik zeven jaar geleden dat mijn echte levensdoel op het spirituele pad ligt. Ik ben allerlei opleidingen en workshops gaan doen op dit gebied, en ben daar heel gelukkig mee.

Ik heb een praktijk waarin ik healings geef en mediamieke consulten. Ik heb verschillende opleidingen gedaan tot energy healer, tarotist en mediatie deskundige. Momenteel volg ik een opleiding tot medium, waarin ik mijn mediumschap nog verder kan verdiepen.

Heb je een vraag? Wil je weten welke kant iets op gaat of waar je je het beste op zou kunnen richten? Voel je je niet goed en heb je een luisterend oor en positieve energie nodig?

Bel gerust, ik zit voor je klaar!