Quintus

Medium, tarotist, handlijnkundige, healer en meditatieleraar

Welkom lieve mensen,

Mijn naam is Quintus.
Ik ben Medium, Tarotist, Handlijnkundige, Healer (magnetiseur en Reiki meester) en Meditatieleraar.
Al 26 jaar lang begeleid ik mensen op hun levenspad middels gesprekken, coaching en healing. Sinds 16 jaar sta ik bijna ieder weekend op spirituele beurzen.

Ik gebruik in ieder consult mijn helderziende en -voelende vermogens, mijn geneeskrachtige gave, en mijn grote kennis die ik heb op het gebied van spiritualiteit/spirituele ontwikkeling om je de kracht en ondersteuning te geven die je nodig hebt en de vragen te beantwoorden waar je mee zit.

Mijn kernkwaliteiten zijn;
Helderziend en -voelend, niet zweverig maar “to the point” dus directe duidelijke antwoorden op vragen, eerlijk en integer (wat ook betekent dat ik niet alle vragen kan beantwoorden), sterk helende vermogens, zeer sterk invoelend en sensitief.

 

Mijn specialisaties zijn;

-toekomstvoorspellingen
-contact met overledenen
-heling (fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel)
-tarot
-fotoreading
-handlezen
-iriscopie
-meditatie

 

Je kunt bij mij al je vragen stellen, advies vragen of je verhaal vertellen. Ik streef er altijd naar voor de volle 100% er voor je te zijn en je zo goed mogelijk te helpen.

Mijn achtergrond;

Sinds kinds af aan ben ik zoekende geweest naar waarheid. Vragen als; waarom zijn we hier, wat is het doel van het leven op aarde hielden mij altijd bezig.
Deze zoektocht heeft mij op het pad van spirituele ontwikkeling gebracht.
In 1986 ben ik dan ook vertrokken naar de bakermat van spiritualiteit; India.
In totaal heb ik 5 jaar in India gewoond en gestudeerd en ben in de leer geweest bij grote Tibetaanse en Indiase spirituele leraren zoals de Indiase Mysticus Osho en Kalu Rimpochee ( één van de leraren van de Dalai Lama).
Van hen heb ik veel geleerd over de essentie van ons mens-zijn en hoe wij als mensen gelukkig  en in vrede kunnen leven met onszelf en in relatie tot de wereld.
Ook heb ik een jarenlange studie Tibetaanse Geneeskunde gevolgd in de grote Piramide van de Osho Meditation Resort in de stad Pune in India en heb zeer veel ervaring  opgedaan op het gebied van meditatie en het trainen van de geest door het jarenlang zeer intensief beoefenen van verschillende meditatietechnieken.

Ik deel graag mijn kennis en levenswijsheid met je. Vanuit mijn helderziendheid kan ik met je meekijken naar je leven.
Wees welkom contact met mij op te nemen. Ik zal er voor je zijn voor de volle 100%.
Altijd vanuit liefde, integer en helder.

 

Hartengroet,
Quintus