Psychometrie

 

Psychometrie is een helderziende of heldervoelende waarneming door contact te maken met de energie van een persoonlijk voorwerp. Ieder voorwerp is omgeven door energie. Ook voorwerpen hebben een zogenaamde aura die wordt gevormd door waar het voorwerp is geweest, wie het heeft gebruikt en wat ermee is gedaan. Uit de energie van een voorwerp zijn veel boodschappen te halen en antwoorden en inzichten te verkrijgen.

Psychometrie; waarnemen aan de hand van een voorwerp

Door zich met de energie te verbinden van een persoonlijk voorwerp (dit kan van alles zijn, horloge, ring, sleutels e.d.) kan een psychometrist informatie doorkrijgen over de betreffende persoon of mensen en situaties in zijn/haar leven. Zodra een psychometrist een voorwerp of foto in handen krijgt, komen gedachtes en beelden of een gevoel door over de persoon of situatie.

Waarnemingen aan de hand van een persoonlijk voorwerp kunnen op verschillende manieren doorkomen, zoals in de vorm van beelden of een gevoel of gedachte wat een psychometrist krijgt op het moment dat hij het voorwerp vastpakt. Iedere psychometrist heeft zo zijn of haar eigen manier van werken.

 

Antwoorden en inzichten op een psychometrie avond

Een psychometrie avond wordt regelmatig gehouden door paragnosten in een zaal of op uitnodiging in besloten kring. Ook spirituele groepen nodigen van tijd tot tijd een paragnost of helderziende uit om een psychometrie avond te houden. Op een psychometrie avond komen meerdere mensen naar één locatie. Zij brengen allen een persoonlijk voorwerp mee. Dit persoonlijk voorwerp wordt afgegeven en de psychometrist pakt er tussen alle meegebrachte voorwerpen één uit. De psychometrist begint te vertellen en informatie door te geven aan de hand van dit voorwerp. Een goede paragnost of helderziende kan aan de hand van psychometrie herkenbare informatie geven waardoor degene waarbij dit voorwerp hoort meteen weet dat dit over hem of haar gaat. Dit is vaak een emotionele avond waarbij veel mensen bevestiging krijgen in een voor hen belangrijk onderwerp in het leven en antwoorden en inzichten om verder te kunnen met vraagstukken waarmee men zit. In kleine groepen krijgt elke aanwezige een reading aan de hand van een voorwerp, in grote groepen en op evenementen zijn het een aantal gelukkige die een reading krijgen. De anderen krijgen bevestiging door de boodschappen van hun aanwezige medemens op de avond.