Paranormaal

Paranormaal; het onverklaarbare bovennatuurlijke

ParanormaalHet paranormale betekent alles wat met bovennatuurlijke verschijnselen te maken heeft. Voorbeelden van paranormale verschijnselen zijn geest verschijningen, orbsen, voorspellende dromen, ufo’s. Met andere woorden; onverklaarbare bovennatuurlijke verschijningen.

Paranormaal vs Spiritualiteit

Paranormaal is iets heel anders dan spiritualiteit. Het staat wel met elkaar in verbinding, maar spiritualiteit omvat onder andere ook meditatie, spirituele ontwikkeling, astrologie, tarot, edelstenen en heel veel meer. Deze onderwerpen zijn niet paranormaal , maar paranormale verschijnselen hebben weer wel met spiritualiteit te maken.

Paranormaal betekent bovennatuurlijk. Iemand die hiermee begaafd is heeft het vermogen te communiceren met het bovennatuurlijke. Velen noemen zichzelf spiritueel en heel veel mensen zijn hiermee bezig en ontwikkelen zichzelf spiritueel. Dit betekent niet automatisch dat je paranormaal bent. Een medium of paragnost heeft heel duidelijk contact met entiteiten uit de astrale wereld. Hij of zij kan deze zien, horen en voelen. Paranormaal ben je vanaf je geboorte. Mensen die paranormaal zijn hebben sinds hun kinderjaren paranormale ervaringen. Zij hebben een zesde zintuig wat het voor hen mogelijk maakt buitenzintuigelijke waarnemingen te ervaren.
Een paranormaal begaafd medium of paragnost kan contact maken met overledenen. Hij of zij maakt contact met de energie door zich op een hogere trillingsfrequentie af te stemmen. Zo’n medium of paragnost leeft in zijn of haar dagelijkse leven al op een hogere trillingsfrequentie. Door zich te concentreren kan deze contact maken met overleden dierbaren en op deze manier troost brengen voor die mensen die niet verder kunnen omdat zij een dierbare zijn verloren. Door boodschappen door te geven en het bewijs te geven voor het voortbestaan van een overleden dierbare is het voor de nabestaanden toch iets makkelijker de draad weer op te pakken en stapje voor stapje weer te beginnen met echt leven. Dit kan alleen een ver ontwikkeld begaafd medium geven die heel zuiver contact kan maken met zijn begeleiders en overledenen.