Paralijn

De paralijn met echte professionals die naast hun werkzaamheden, vaak in een eigen praktijk, dagelijks online beschikbaar zijn om je langs deze weg te helpen met al je vragen en problemen. Wij nemen je vragen en problemen zeer serieus en helpen je in alle discretie verder zodat je veilig over je problemen kunt praten.

Heldere paranormale waarnemingen van mediums en paragnosten.
Maar ook coaching, astrologie, tarot en meer!    0909 9700  90cpm

 

 

Paralijn, paragnosten lijn

Paralijn is de afkorting van paragnosten lijn en hiermee wordt zoals bij astrolijn gerefereerd naar een lijn waarop o.a. mediums, paragnosten, helderzienden, astrologen en andere spiritueel consulenten beschikbaar zijn voor een paranormaal of spiritueel consult. Op onze paralijn zijn naast paranormale consulenten ook coaches en counselors aanwezig om je te ondersteunen vanuit een andere, maar ook zeer waardevolle invalshoek. Enkele mediums en paragnosten op onze paralijn zijn zich naast hun mediumschap gaan toeleggen op studies om ter ondersteuning te gebruiken indien mensen bij hen komen met emotionele problemen. Op onze paralijn zijn verschillende consulenten beschikbaar en de diversiteit is hierdoor enorm uitgebreid wat het voor de bezoeker van deze paralijn prettig maakt de consulent te kiezen waarbij hij of zij zich goed voelt. Of dit nu een betrouwbaar medium of een professioneel coach is, de keuze is aan jou!

 

Echte professionals op onze paralijn

De consulenten op onze paralijn zijn naast hun dagelijkse werkzaamheden, vaak in een eigen praktijk, werkzaam op deze paranormale lijn. Zij zijn al jaren werkzaam vanuit hun specialismen en komen in hun overige uren online om je via een paralijn direct te kunnen helpen. Voor degenen waarvoor het lastig is te reizen is dit dan ook de ideale oplossing. Het maakt voor een echte helderziende of paragnost niet uit of hij of zij je helpt via een paralijn of thuis in een praktijk. Door af te stemmen op de energie van een persoon komt de informatie die gidsen of overledenen willen doorgeven zuiver binnen. Het is onze intentie je de handvatten aan te reiken op een positievere manier verder te gaan na het consult. Je hebt zelf de duur van het consult in de hand. Je kunt je wensen hierover aan het begin van het telefoongesprek desgewenst aangeven.

Tijdens een telefonisch consult draait het om jou!

 

Paralijn