Orbsen

Orbsen zijn lichtbollen op foto’s, een manifestatie van energie uit een andere dimensie welke bestaat uit energie en trillingen. Op internet zijn talloze foto’s te vinden met orbsen. Voor een medium of paragnost zijn deze energieën heel vaak zichtbaar. De orbs zoals wij deze op een foto zien, kan voor een medium of paragnost een hele andere vorm aannemen. Een medium kan bijvoorbeeld een andere vorm of een gezicht in deze energie te zien krijgen.

Hoewel er vele theorieën zijn waarin allerlei wegen gezocht worden om deze op een aardse manier te verklaren, kan niemand er omheen dat de patronen hiervan sterk verschillen van bijvoorbeeld een stofdeeltje.
Ook in de tijd van de oude fototoestellen werden orbsen sporadisch gefotografeerd. Men was er zich in die tijd nog niet zo van bewust en er werd niet zo op gelet. Het werd misschien afgedaan als een mislukte foto, maar ze waren er zeker ook toen al. Met de moderne toestellen, zoals wij deze nu kennen worden orbsen veel vaker gefotografeerd. Er wordt dan ook in deze tijd meer over gesproken omdat dit fenomeen veel vaker vertoond wordt op foto’s.

 

Orbsen in noodsituaties

Foto’s genomen in situaties waarbij veel hulp aanwezig is vanuit ‘de andere kant’, vertonen regelmatig ontelbaar veel orbsen. Op het moment dat zich een noodsituatie voordoet komen veel entiteiten naar de situatie en/of personen om te helpen. Dit is een geruststellende bevestiging. Ondanks dat deze hulp niet altijd tastbaar is, zijn ze er aan de ‘andere kant’ wanneer nodig altijd voor ons. Niet elke orbs is een begeleider of dierbare overledene. Ook entiteiten die op een bepaalde tijd en plaats toevallig aanwezig zijn kunnen worden gefotografeerd. Begeleiders, overleden dierbaren, entiteiten van ‘Gene Zijde’ zijn altijd om ons heen. Meestal worden ze niet gefotografeerd, maar ze zijn er altijd.

 

Orbsen op foto’s bij dieren

Bij dieren zoals dolfijnen en paarden zijn regelmatig orbsen te zien op foto’s. Hieronder een aantal foto’s genomen waarop deze te zien zijn.

 

Orbsen bij dieren.

Orbsen bij dieren.

 

Orbsen in oud oorlogsgebied.

Orbsen in oud oorlogsgebied.