Numerologie

In de numerologie worden getallen uitgerekend aan de hand van de naam en/of geboortedatum. Je persoonlijke getallen zeggen heel veel over je. Je bent niet voor niets op die dag en dat tijdstip geboren. In elk moment is een bepaalde energetische trilling. Deze trilling wordt onder andere verklaard door numerologie. De numerologie is gekoppeld aan astrologie en je zult zien dat wanneer je een horoscoop laat maken er veel overeenkomsten te zien zijn met je numerologische berekeningen.

 

Karaktereigenschappen vanuit numerologie

Je levensles getal wordt berekend door je geboortedatum terug te brengen naar één getal. Een voorbeeld: Je bent geboren op 05-08-1986, dan is je levenslesgetal vanuit de numerologie 37/1. Al deze getallen hebben een bepaalde trillingsfrequentie en bouwen samen een beeld op van de persoon. De 1 staat voor ondernemen, initiatiefnemen, eigenwijsheid en leiderschap. In de geboortedatum wordt ook de 5 vertegenwoordigd. In de numerologie staat dit enerzijds voor creativiteit anderzijds voor gebrek aan zelfvertrouwen. Dit betekent dat de persoon een leider en ondernemer met veel creativiteit is, maar er aan zal moeten werken zijn zelfvertrouwen hoog te houden. Zo heeft elk cijfer een betekenis en kan in combinatie met andere getallen heel veel zeggen over het karakter van een individu.

 

Numerologie en de trilling van het moment

Ook wordt door middel van numerologie het moment berekend waarop je energetisch op het hoogste niveau zit. Aan de hand van je leeftijd is de transitie te bepalen. Iedereen komt één ὰ twee keer per jaar in een transitie. Dit betekent dat vanuit de numerologie tijdens deze periode je inspanningen de meeste vruchten af zullen werpen omdat de energie waarin dit gedaan wordt tijdens je transitie het gunstigst is. Ook zullen tijdens je transitie veel gebeurtenissen en veranderingen plaatsvinden. Dit kan een positieve transitie of negatieve transitie zijn. Is dit een negatieve, dan krijg je tijdens de volgende transitie de kans dit om te draaien.