Nuchtere spiritualiteit

Nuchtere spiritualiteit

met twee voeten stevig op de grond

Spiritualiteit is een onderwerp waar veel mensen een mening over hebben. Een wereld vol wonderen of volslagen onzin, een verzinsel om je leven zin te geven, een levenshouding waarbij je de realiteit een beetje uit het oog verliest. Niet iedereen kan het werkelijk zelf voelen en is er aan toe deze extra realiteit in het leven te zien als waarheid. Zodra je zelf kunt voelen en hiermee weten dat er meer is (hiervoor hoef je niet direct entiteiten te kunnen waarnemen) krijg je een extra waarheid in je dagelijkse leven. Hier moeten sommigen eerst een evenwicht in zien te vinden. Op het moment dat mensen hun spiritualiteit ontdekken kan dit heel bijzonder voelen. Alles is mysterieus en toeval bestaat niet.

Spiritualiteit in je leven kan ook als een nuchtere waarheid worden gezien. Deze waarheid voel en weet je, maar daarnaast is er ook het aardse leven waarin je mee moet. Door naast de paranormale wereld ook het aardse leven te omarmen of eigenlijk door naast het aardse leven ook de paranormale wereld te omarmen blijf je je eigen weg volgen zonder jezelf te verliezen in de bijzondere wereld aan ‘Gene Zijde’.

Veel dingen zijn niet toevallig, situaties en mensen worden op je pad gestuurd, maar er gebeuren ook genoeg dingen die echt simpel toeval zijn. Entiteiten zijn om ons heen en helpen ons dit leven door. Een hele fijne en geruststellende gedachte dat wij worden beschermd en geleid. Maar het is ook goed om stevig met twee voeten op de grond te blijven staan. Er zijn verschillende keuzes waar wij mee te maken krijgen die naar verschillende wegen leiden. Deze keuzes moeten wij echt zelf maken, dat hoort ook bij onze ontwikkeling. Niemand (ook geen gidsen of begeleiders) maakt de keuze voor ons, daarvoor hebben wij onze vrije wil.

Om het positieve van spiritualiteit en de paranormale wereld in je leven te integreren zonder de realiteit te verliezen is het heel belangrijk dat je ook je nuchtere kijk op het leven behoudt. Op deze manier blijf je zelf je leven bepalen en bewust je eigen keuzes maken en kun je tegelijk ook naar je eigen innerlijke stem luisteren.

 

 

Wat goed is...... delen! Share on FacebookTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.