Informatie

Belangrijk om te weten voor je een consult aangaat.

De spiritueel consulenten helpen je graag en hebben de pure intentie een positieve invloed te hebben in je leven. Hiervoor kunnen ze handvatten aanreiken en antwoorden en inzichten geven aan de hand van paranormale waarnemingen, spirituele coaching of middelen zoals tarot, astrologie en numerologie. Het doel is dat je met een tevreden gevoel het gesprek beëindigt. Sommige mediums op Spiritueel Centrum Online kunnen contact maken met een overleden dierbare en met deze bijzondere gave een schakel zijn tussen twee dimensies. Dit betekent niet dat dit altijd lukt, soms komt deze communicatie niet tot stand, maar krijgt je wel boodschappen door die je op dat moment nodig hebt. Dit kunnen zij niet afdwingen. Ook kan een medium afstemmen op situaties in je leven.  Er kan informatie doorkomen om je inzicht te geven in bijvoorbeeld zich steeds herhalende patronen door situaties uit het verleden die je nog moet verwerken.  Een goed medium vraagt je naam en je geboortedatum. Het is niet de bedoeling dat je je volledige persoonlijke informatie prijsgeeft. Aan de hand van een aantal basisgegevens kan een medium op een astrolijn afstemmen op je energie. Geef wel zelf duidelijk aan waar je voor belt, zodat je de antwoorden krijgt op de vraagstukken waar je hulp of begeleiding bij nodig hebt.

Waarmee kun je bij de consulenten van Spiritueel Centrum Online terecht?

Je kunt bij de mediums op deze website terecht met al je vragen. Vragen over liefde, relatie, werk of financiële problemen. Sommige mediums kunnen contact maken met overledenen en gidsen en bijzondere boodschappen doorgeven. Heb je zelf een paranormale ervaring meegemaakt of een bijna-doodervaring gehad en heb je er behoefte aan hierover te praten met iemand die dit ook heeft meegemaakt, dan kun je contact opnemen met een aantal van de mediums die dit ook hebben meegemaakt. Ook kun je bij hen terecht voor begeleiding in het omgaan met een hoogsensitief kind. Ook voor begeleiding bij je eigen spirituele groei en ontwikkeling van je paranormale mogelijkheden kun je enkele van de spiritueel consulenten vragen je hierin de weg te wijzen.

Het is vaak heel mooi als mediums informatie kunnen doorgeven van een overleden dierbare. Hierdoor vinden veel mensen steun in een rouwproces of rust in zichzelf, omdat ze nog iets kunnen vragen over een onbesproken of onopgelost onderwerp. Of misschien heb je iets meegemaakt en vindt je het moeilijk met je naasten hierover te praten; wij luisteren graag naar je verhaal en proberen je zo goed mogelijk bij te staan.

Het is natuurlijk altijd erg interessant een astroloog in ons team te vragen een persoonlijke horoscoop in kaart te brengen of een tarot kaartlegger te vragen een algemene legging voor te doen. Voor paranormale waarnemingen kun je  vooral bij de mediums en paragnosten terecht. Bij elke consulent staat aangegeven waarin hij/zij gespecialiseerd is, kies wie voor je gevoel het best bij je vraag past.

Ook erg belangrijk

Wij geven geen antwoorden over privézaken van anderen, een consult is bedoeld voor jezelf. Wij geven geen antwoord op vragen over of en wanneer bijvoorbeeld een dierbare gaat overlijden. Daarbij zijn voorspellingen niet altijd zeker, de toekomst is afhankelijk van de keuzes en beslissingen die wij zelf maken. Als een medium of paragnost zegt dat er iets staat te gebeuren, dan betekent dit niet dat het vaststaat dat dit ook werkelijk gaat gebeuren. De mediums, paragnosten, kaartleggers, astrologen en andere spiritueel consulenten geven richtlijnen waar wij zelf de regie over in handen hebben. Laat je leven niet leiden door een voorspelling, maar bepaal je eigen koers in het leven en volg je eigen gevoel. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor hoe je met het gegeven advies of de gegeven informatie omgaat.

Wij zijn geen vervanging voor een arts en hebben ook geen bevoegdheid diagnoses te stellen of advies te geven over je gezondheid; als je vragen hebt over je gezondheid dien je hier te allen tijde een arts voor te raadplegen.