Horoscoop / astrologie

Een horoscoop vertelt veel over het karakter en de mogelijkheden van een persoon. In een algemene horoscoop wordt gekeken naar planeetstanden voor een bepaalde periode voor iedereen en kan natuurlijk niet op iedereen aansluiten, maar als je een persoonlijke horoscoop laat maken door een astroloog, zie je dat daar heel wat juiste informatie uit te halen valt. De posities van de planeten ten opzichte van de aarde wordt al eeuwenlang bestudeerd. Zo werden wetmatigheden en cycli van processen in de kosmos ontdekt en werden verbanden gelegd tussen planeetstanden en gebeurtenissen op aarde.

Klik hier voor meer over de aanwezige consulenten

 

 

Je horoscoop geeft een beeld van je ontwikkelingsmogelijkheden.

Astrologie ziet de mens vanuit de toestand van ons zonnestelsel op het geboortetijdstip. Aan de hand van een geboorte horoscoop ontwerpt een astroloog een volledig beeld van het individu en zijn/haar ontwikkelingsmogelijkheden. Een geboorte horoscoop is een tekening van de planeetstanden op het moment van de geboorte. In deze horoscooptekening staan de tekens van de dierenriem en de planeten als symbolen opgetekend.

De verhoudingen tussen diverse planeten vertellen iets over je ontwikkelingsmogelijkheden en talenten. Ook kan een astroloog d.m.v. een horoscoop richtlijnen aangeven aan de hand van de planeetstanden en je helpen met het zoeken naar oplossingen van problemen en hierbij advies geven. Een astroloog hoeft geen paranormale waarnemingen te kunnen doen. Astrologie is een studie. Een astroloog weet heel veel over de planeetstanden en de betekenis hiervan omdat hij/zij de astrologie veel bestudeerd heeft. Astrologie is evenals numerologie en tarot, een manier om energetische trillingen een plaats te geven en te verklaren.

Een horoscoop van je huisdier

Ook zijn er astrologen die een horoscoop voor je huisdier kunnen maken. Dieren hebben allen een eigen karakter en ook dit is door middel van een horoscoop in kaart te brengen. Deze specialisatie waarin een astroloog de persoonlijkheid van je huisdier kan verklaren kan je veel nuttige informatie geven over waarom bijvoorbeeld je hond, kat of paard zich op een bepaalde manier gedraagt en of een bepaald dier goed bij je past. Ook is het heel leuk van een jong dier zijn of haar horoscoop in kaart te laten brengen voor de toekomst. Wat zijn de mogelijkheden en welk pad gaat dit dier bewandelen. Jaren later kun je zien of dit ook werkelijk zo gelopen is.