Helderziende online

 

Waarmee kan een helderziende je helpen?

Als je een vraag hebt waar je zelf het antwoord niet op weet of twijfels hebt over welke keuze je het best kunt maken kun je advies vragen aan een helderziende, medium of paragnost. Ook kunnen sommige helderzienden in contact komen met dierbare overledenen. Wil je graag een aurareading of gidsen contact, dan ook kun je hen raadplegen.

Om in contact te komen met medium vindt je hier meer over onze consulenten

Helderziende waarnemingen

helderzienden onlineEen helderziende online is in staat beelden waar te nemen met het energetisch of ook wel genoemd derde oog. Dit kunnen symbolen zijn die zij doorkrijgen op het moment dat er een vraag gesteld wordt aan een helderziende, maar ook het zien van aura’s, overledenen of gidsen zijn helderziende waarnemingen. Een goede helderziende kan direct doorgeven wat de begeleiders van de helderziende of van de vraagsteller op het derde oog projecteren. Dit kan een symbool zijn als antwoord op een vraag, maar ook als bevestiging en herkenning van een overleden dierbare. Helderzienden leren de symbolen te interpreteren door jarenlange ervaring. Door lang met begeleiders te hebben gewerkt leert een helderziende wat de symbolen die zij doorkrijgen betekenen. Ook het zien van aura’s is één van de kenmerken. De aura is een energieveld van kleuren om mensen heen, maar ook dieren en zelfs bomen en planten hebben een aura. Uit een aura om een persoon of foto zoals tijdens een fotoreading is veel informatie te halen over de fysieke en emotionele gesteldheid van een persoon, maar ook kan een aurareader momenten uit vorige levens opvangen uit de aura.
Dan heb je nog helderzienden die overleden dierbaren en/of gidsen kunnen zien. Het ijle lichaam van een overleden dierbare is voor sommigen te zien alsof je deze als mens ziet. Het is dan wel duidelijk dat deze uit een andere dimensie komt omdat het geen ‘vast’ stoffelijk lichaam is wat een je ziet op het moment dat een overledene of begeleider zich laat zien.

Een begeleider of overleden dierbare kan door middel van gedachte communiceren met een helderziende en op deze manier boodschappen doorgeven voor iemand die bij hem of haar komt. Ook de begeleiders van de persoon die voor hulp komt zijn vaak aanwezig op zo’n moment, zij hebben deze persoon heel hun leven gevolgd en weten precies wat de persoon nog moet leren in dit leven en wat er nog staat te gebeuren.

Boodschappen van onze begeleiders doorgegeven via helderzienden online

Deze begeleiders of gidsen kunnen via een helderziende inzicht of advies geven zodat het net even iets makkelijker is het leven zelf weer aan te pakken door een andere richting in te kijken. Ook het krijgen van bevestiging in hoe je een bepaalde situatie aanpakt kan in sommige tijden heel fijn zijn als steuntje in de rug. Onze begeleiders of gidsen aan ‘de andere kant’ zijn er om ons te helpen en bij te staan en zullen ons altijd vanuit een positieve invalshoek proberen te begeleiden.