Gastenboek Ervaringen van onze bellers

Heb jij een reading bij één van onze consulenten gehad? Wij waarderen het enorm als je ons laat weten hoe je dit hebt ervaren! Klik op ‘schrijf een nieuw bericht’ om een berichtje in ons gastenboek achter te laten.

 

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Sarah Sarah uit Roermond schreef op 01/07/2016 om 1:08 pm:
Aangetrokken door de omschrijving en foto van Sandra. Belde haar beetje huiverig want dit was nieuw voor mij. Zo gedetailleerd Sandra de situatie wist te omschrijven. Geen enkele vraag was te gek, maar heel menselijk lievende gaf ze antwoord. Dan gaat je sceptisch zijn over in vertrouwen en geholpen zijn. In alle respect en warmte. Blij dat ik gebeld heb. Dankbaar voor de verheldering! Super toppie, ik raad iedereen die overweegt maar twijfelt aan om Sandra te bellen. Zul je beslist geen spijt van krijgen. Dankjewel Sandra voor je gave en respectvolle warme gesprek, waar geen vraag voor jou teveel van was.
Inge Inge schreef op 01/06/2016 om 9:48 pm:
Josée jij gaf mij altijd een ander inzicht en opluchting als de waarheid weer op tafel lag. Ik vind dat je de kaarten helder leest en een zuiver kanaal bent.
Natasja Natasja schreef op 26/05/2016 om 7:36 pm:
Ik heb hele goede ervaringen met Emmely door de jaren heen. Veel voorspellingen van haar zijn daadwerkelijk uitgekomen ze verbaast me iedere keer weer met haar gave, echt een toppertje!!!
Karin Karin schreef op 19/05/2016 om 3:51 pm:
Het was heel liefdevol en heb echt een hele uitgebreide reading gehad bij Georgette. Het was echt een enorm kado. Hele mooie boodschappen en tips waar ik echt verder mee kan. Nogmaals bedankt!
Anoniem Anoniem schreef op 11/05/2016 om 10:46 am:
De engelenkaart reading die ik van Danielle kreeg gaf mij een positieve bevestiging. Danielle staat er heel nuchter tegenover waardoor het geen zweverig onrealistisch gesprek werd, maar een reading met duidelijke herkenbare punten uit mijn leven en een handvat wat mij werd gegeven. Je voelt dat Danielle je helpt vanuit haar passie.
Karin Karin schreef op 10/05/2016 om 10:28 am:
Heb net de gewonnen Moederdag Reading gehad van Georgette was zeer goed en heb er veel aan gehad en kan er wat mee thanks ervoor dikke knuff. Gr Karin
Jolanda Jolanda schreef op 26/04/2016 om 5:15 pm:
Georgette is puur en dat voel je. Ze heeft veel kennis in huis op het spirituele vlak en veel levenservaring. Na het volgen van een minicursus Lenormand kaarten heeft het hele gezelschap een vervolgcursus bij haar aangevraagd.
Anne-Marie Anne-Marie schreef op 16/04/2016 om 9:15 am:
Ik ben nu twee keer bij Georgette geweest voor een tarotkaartlegging. Zij heeft tot nu toe tot in de kleinste details voorspellingen gedaan die zijn uitgekomen. Bovendien is het een erg lieve, aardige vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt.
Karin Karin schreef op 10/04/2016 om 8:11 pm:
Naast coach is Georgette een kundig en begaafd paragnoste. Zelf ben ik niet zo van het spirituele. Daarom vind ik het des te opmerkelijk dat alle aanwijzingen die ze me ooit heeft gegeven, op een kenmerkende, bescheiden maar vertrouwenwekkende wijze, altijd uit bleken te komen. Als nuchtere leek vind ik het mooi dat Georgette zich niet profileert als helderziende, maar haar sensitieve talenten optimaal gebruikt op een hele concrete manier. Die extra dimensie maakt haar coaching o zo waardevol. Als ik aan Georgette denk zie ik: een mooie vrouw, betrouwbaar, mensgericht, discreet; veel bekwamer dan ze zich laat voorstaan, kortom een vakvrouw.
Rob Rob schreef op 09/04/2016 om 3:59 pm:
Bij Josée voel je direct dat ze zeer kundig is met beide methoden, zowel tarot als astrologie. Er is rust en echt onderzoek over wat kaarten en sterren over je vertellen. En ze gebruikt haar intuïtie om samen met de vrager tot de juiste uitleg te komen. Je voelt je snel echt gezien, wat haar verhaal nog waardevoller maakt.
Anoniem Anoniem uit Anoniem schreef op 04/04/2016 om 10:43 pm:
Het contact dat Edward maakte met mijn moeder was heel emotioneel, hij sprak op de manier waarop mijn moeder dit zou doen en ondanks dat het nog altijd moeilijk is, voelde ik mij na het consult toch iets beter dan ervoor.
Dafhne Dafhne uit Daphne: schreef op 15/03/2016 om 6:54 am:
Edward gaf mij die informatie die ik op dat moment nodig had zonder dat ik hier om vroeg, hij voelde aan dat hij dit onderwerp moest bespreken. Ook al vond ik sommige dingen niet meteen leuk om te horen, hij gaf me toch de tools om mijn situatie aan te pakken. Achteraf ben ik heel blij met zijn hulp.
Andrea Andrea schreef op 05/03/2016 om 12:45 pm:
Ik heb een hele mooie reading gekregen en dat niet alleen ook weer wat hoop voor de toekomst dat vind ik erg prettig. Het was een Reading die me erg heeft geraakt en ook erg emotioneel maakte. Hartelijk dank voor zoveel bijzonders .