Gabriël

Aurareader, engelen medium, gidsen contact, tarotist, healer en R.E.T. coach 

Sinds 1998 werk ik in mijn eigen praktijk als energetisch therapeut, spiritueel coach en geef ik veelvuldig consulten als engelen medium en tarotist.

Als iemand mij vraagt een aurareading te geven begin ik in te voelen op de persoon en pak ik veel informatie op uit de aura, ook krijg ik antwoorden door van gidsen, Engelen en meesters zodra iemand mij een vraag stelt of een probleem voorlegt. Daarnaast geef ik readings over reïncarnatie en vorige levens. Ook help ik mensen dagelijks in mijn praktijk door middel van healing en reading wat ik ondersteun met kristal therapie.

Zolang ik mij kan herinneren voelde ik al contact met energieën, dieren en gidsen. Ook kwam dit vaak tot uiting in voorspellende dromen en visioenen. In mijn puberteit heb ik jaren gedaanten gezien waarvan ik informatie kreeg over de meest uiteenlopende dingen. Sindsdien krijg ik mijn informatie door van gidsen, engelen en heb ik paranormale waarnemingen waarmee ik al veel mensen heb kunnen helpen. Ik heb training en onderwijs gehad van sjamanen, engelen en lichtwerkers maar ook van diverse internationaal bekende mediums. Ook heb ik in het buitenland verschillende inwijdingen mogen ontvangen van lokale healers, sjamanen en energie meesters.

 

Je kunt onder andere bij mij terecht voor:

– Persoonlijke ontwikkeling, verwerking en dieper inzicht

– Engelen boodschappen en duiding

– Vorige levens en hun uitwerking in het nu

– Gidsen contact, wie of wat is je gids en welke boodschap(pen) zijn er ?

– Tarot vraag en antwoord + geboortekaart en jaarkaart

– Algemene aura en chakra reading en inzicht

– Algemene aura en chakra reading en inzicht

– Spirituele coaching