Engelen

Engelen zijn lichtwezens met een hele hoge trillingsfrequentie

EngelenEngelen zijn entiteiten aan ‘Gene Zijde’ die verder ontwikkeld zijn dan wij. Het woord is enerzijds een heel ongrijpbaar woord als je denkt aan een lichtwezen met vleugels. De engelen aan de andere kant zijn hele hoge lichtwezens, veel verder in de evolutie van hun ziel dan wij. Zij kunnen niet meer op aarde leven. De trilling die zij reeds bezitten is veel hoger waardoor het voor hen onmogelijk is in een aards lichaam te incarneren.

 

Engelen als je gids, je beschermengel

Mensen hebben uiteraard een heel divers beeld van engelen. We noemen een overleden dierbare ook vaak een beschermengel. Ook zij begeleiden en beschermen ons in het leven, maar dit is niet waarover het hier nu gaat. Sommige engelen zijn niet meer in staat zinnen zoals wij deze hier kennen door te geven. De trilling van hun ziel is zo hoog dat zij niet meer direct met ons kunnen communiceren.

Je directe gidsen of begeleiders zijn in wezen geen engelen. Dit zijn entiteiten die je begeleiden op je levenspad waarmee je bepaalde afspraken hebt gemaakt voor dit leven. Deze entiteiten zijn vaak ongeveer op het ontwikkelingsniveau als jijzelf of iets hoger.  Als we het in dit verband hebben over je beschermengel, praten we over die entiteiten die ons via onze intuïtie en gevoel doorgeven welke kant we op zouden moeten gaan. Zij sturen mensen en situaties op ons pad waarvan wij kunnen leren. Onze beschermengel is er voor ons wanneer we hulp vragen en staat heel dicht bij ons.