Emmely

Gediplomeerd tarotiste met astrologische achtergrond. Heldervoelend en helderwetend. Counselor met specialisatie rouwverwerking.

Ik ben Emmely en heb jarenlange ervaring met het werken op een spirituele hulplijn. Ook geef ik telefonische consulten op afspraak en les in Tarot (Rider Waite, in groepen en individueel).
Om op een telefonische hulplijn te werken is een bewuste keuze, omdat ik op deze manier veel mensen kan bereiken die ik met mijn levenservaring en kennis kan helpen om steviger in het leven te staan. Juist ook mensen die niet zo snel naar een praktijk toe stappen of liever anoniem willen blijven.
Daarvoor gebruik ik de Tarot, leg astrologische verbanden en hanteer de pendel. Ik ben heldervoelend, helderwetend en heb ook een opleiding in parapsychologie gevolgd. Verder ben ik geschoold als counselor met specialisatie in rouw- en verliesbegeleiding.
Met deze combinatie kan ik u daadwerkelijk een steuntje in de rug geven om problemen te overwinnen dan wel keuzes te maken waarbij de mogelijkheden goed in beeld gebracht kunnen worden. Mijn ervaring met hulpverlening strekt zich uit over een breed terrein van relaties tot maatschappelijke problematiek, hoog-sensitiviteit en paranormale ervaringen.

Ik streef ernaar om elke dag een aantal uren bereikbaar te zijn voor uw vragen.
Lieve groet,
Emmely