Conny

Counselor, verbinding op zielsniveau

 

Lief mens fijn dat je er bent, dit is een stap naar nieuwe inzichten en verandering.  Ik ben een veelzijdige bewuste vrouw die positief in het leven staat. Zelf heb ik ook vele stappen gezet, of je kan ook zeggen keuzes gemaakt, waardoor ik meer en meer inzicht in mijzelf kreeg in waarom er bepaalde gebeurtenissen zijn voorgevallen in mijn leven. Naast mijn opleiding als counselor heb ik mij ook veel met spiritualiteit bezig gehouden in het leven en gebruik ik mijn intuïtieve vermogens om aan te voelen vanuit welke hoek ik jou het beste kan bijstaan.

Door heel veel facetten van het leven ervaren te hebben kan ik samen met jou snel tot de essentie van wat er op het moment voor jou belangrijk is om verder te kunnen gaan. Niets is mij vreemd, en hoe moeilijk het soms ook is, het geeft uiteindelijk altijd verrijking voor jezelf en zo ook in je leven.

Op een eenvoudige manier helderheid en inzicht krijgen in (probleem) situaties of het nu privé is of op het werk. Uiteindelijk gaat het om jou jij bent de essentie, waar alles aanwezig is. Na een sessie kan je  zelfstandig verder tot de volgende stap. Voor mij is het belangrijk  een opening te geven tot de eigen kracht, inzichten en kwaliteiten.

Als counselor, ben ik aanwezig, werk ik van binnen naar buiten. Ik heb mij 15 jaar gepassioneerd, met vreugde en succesvol tot op heden in mogen zetten. Door middel van deze ervaringen heb ik mijzelf en vandaar uit mijn werk verder kunnen ontwikkelen.

Tot slot  vind ik het heel fijn om de ander te inspireren omdat ik zelf weet hoe belangrijk dit voor je kan zijn, want soms zie je het zelf even niet en kan ik je helpen een andere richting in te kijken.

 

Lieve groet,

 

Conny