Bonny

Heldervoelend, kaartlegging. Ik werk met de Lenormandkaarten en Elfen Tarot

Vanaf kinds af aan heb ik al gevoeld dat er meer is en voelde ik anderen heel sterk aan.
Pas toen ik op persoonlijk vlak geconfronteerd werd met een aantal gebeurtenissen en anderen mij hielpen een aardse blokkade in mijzelf te doorbreken werd ik mij meer en meer bewust van wat ik er mee kon doen en hoe ik hiermee iets voor anderen kan betekenen. Ik begon mij te ontwikkelen door me met gelijkgestemden te omgeven en cursussen te volgen.

Ik heb ervaring opgedaan door het gewoon veel te gaan doen, eerst aan huis, later ook via telefoon. Nog altijd blijf ik mijzelf ontwikkelen door op verschillende spirituele vlakken cursussen en workshops te blijven volgen.
Ik help je graag verder met vragen over o.a. de liefde en zielsliefde. Of misschien heb je een hoog gevoelig kind, ook hier heb ik veel ervaring mee en ik kan je helpen ermee om te gaan.
Je mag mij voor al je vragen bellen.
Je kunt bij mij terecht met een korte vraag, waarvoor ik je bijvoorbeeld een 9-kaartlegging kan geven, maar ook voor een uitgebreide legging kun je bij mij terecht. Als ik bezig ben de kaarten voor je te leggen heb ik deze soms niet eens meer nodig en krijg ik de antwoorden direct voor je door.
Als je mij belt luister ik naar je verhaal en reik ik je een handvat om vervolgens sterker in je eigen kracht verder te gaan.
Aarzel niet mij te bellen, ik help je graag verder.

Liefs, Bonny