Aura

De aura, een energieveld van kleuren

AuraEen aura is een energieveld om elk mens, dier, maar zelfs planten en bomen hebben een aura. Dit energieveld bestaat uit verschillende lagen van kleuren. Elk mens heeft een uniek energieveld met verschillende kleuren. Paars, blauw, groen, geel, oranje en vele andere kleuren bevinden zich in de aura van de mens. Een aura is voor sommige helderziende te zien als een laag van kleuren, anderen kunnen dit niet zien, maar wel voelen. Deze geeft veel informatie over de fysieke gesteldheid, maar ook over de emotionele gesteldheid van een mens of dier. Ook ligt in je energieveld informatie over te leren levenslessen in dit leven en je vorige levens.

Een aura is constant in beweging en bij mensen heel dynamiek. Je aura verandert steeds van kleur. Er zijn verhalen bekend van mensen die bijvoorbeeld een been verloren, maar hun been toch nog ‘voelde’ en hun tenen voelde kriebelen. Het energieveld is er nog, ook als fysiek een deel van het lichaam weg valt, blijft het energetisch lichaam bestaan.

Voorwerpen hebben ook een aura, het gevoel wat een kunstenaar in zijn of haar kunstobject stopt is terug te zien als aura van bijvoorbeeld een beeld of schilderij.

 

Een aurareader vertaalt de informatie uit je aura

Een aurareader is iemand die de informatie uit je energieveld vertaalt. De informatie die hieruit gehaald wordt kan je helpen bijvoorbeeld bij het vinden van een antwoord op de vraag waarom een bepaald aspect in je leven steeds terug blijft komen. Welk stukje karma je in dit leven moet verwerken en in welke vorige levens heb je dit opgebouwd. Wij leven allemaal vele levens, in deze levens hebben wij steeds weer een aantal te leren lessen en karma wat wij moeten afwerken. De lessen die wij niet hebben geleerd, nemen we mee naar het volgende leven. Al deze informatie dragen wij bij ons. Een aurareader geeft je informatie over de levens die hij of zij in je energieveld kan terugzien.