Antwoorden en Inzichten

Op onze paranormale en spirituele consultlijn kun je in contact komen met betrouwbare mediums, paragnosten, helderzienden, astrologen en tarotisten, maar ook professionele, gecertificeerde coaches en counselors zijn voor je beschikbaar. Wij geven je antwoorden en inzichten op de meest uiteenlopende vragen.  Zit je met een probleem of heb je een vraag waar je graag antwoord op wilt, via een telefonisch consult kun je al je vragen stellen bij de beschikbare consulenten.

Antwoorden en inzichten van mediums, paragnosten en professionele coaches!  
Bel voor een oprecht consult   0909 9700  90cpm

 

 

Het is altijd erg belangrijk vooraf goed te weten waarvoor je belt en hoe jij geholpen wil worden. Antwoorden en inzichten van een paranormale mediums of paragnosten komen vanuit een totaal andere hoek dan antwoorden en inzichten van een coach of counselor.

Antwoorden en inzichten van een medium of paragnost

Een medium geeft je antwoorden en inzichten door boodschappen vanuit ‘de andere wereld’ door te geven. De antwoorden van het medium komen dus niet vanuit de persoon zelf. Zelf zou een medium vaak geen antwoord op de vraag die je stelt kunnen geven, maar door contact te maken met gidsen of overleden dierbaren krijgt een medium of paragnost antwoorden en inzichten door.

Antwoorden en inzichten van een coach of counselor

Een coach of counselor geeft je antwoord door goed naar je verhaal te luisteren en je verder te helpen door eerst te kijken naar waar je vragen of problemen vandaan komen en je vervolgens te motiveren een plan op te zetten om je doelen in het leven te bereiken. Een coach of counselor werkt vanuit de jarenlange studie die zij gevolgd hebben in combinatie met veel werk- en levenservaring. De hulp die je krijgt van een medium komen in dit verband vanuit een totaal andere invalshoek dan antwoorden en inzichten van een coach. Het is dus erg belangrijk voor je een consult aangaat te weten wat je wil vragen en op welke manier je geholpen wil worden. Er is geen goed of fout, het gaat erom dat je kiest wat het best bij jou en je vraag past zodat je alles uit een consult kunt halen wat voor jou belangrijk is.

 

Met welke levensvragen je ook rondloopt of over welk probleem je graag zou willen praten.
Wij helpen je verder!

 

Antwoorden en inzichten