Alice

Heb je een vraag over deze paranormale advieslijn of de website, dan kun je met mij in contact komen via de klantenservice pagina. Ik ben met veel passie voornamelijk werkzaam  ‘achter de schermen’ van deze paranormale advieslijn. Ook ben ik regelmatig ingelogd. Je kunt me op deze momenten ook via de telefoonlijn bereiken. Ik ben momenteel zelf niet bereikbaar voor een spiritueel consult.

Met een selectief aantal mensen waar ik van overtuigd ben dat zij je samen verder kunnen helpen, wil ik je helpen sterker in het leven te staan, wil ik je een handvat aanreiken op het moment dat jij het nodig hebt of je helpen net even anders naar je situatie te kijken. Mocht de consulent waarmee je telefonisch in contact wil komen niet beschikbaar zijn, dan kun je een afspraak maken via het formulier op de profielpagina van de betreffende consulent.

Een stukje over mij

Sinds ik mij kan herinneren heb ik spirituele ervaringen. Al op mijn derde levensjaar had ik regelmatig contact met een man die alleen voor mij zichtbaar was, iemand die mij een heel geruststellend gevoel gaf, gewoon door aanwezig te zijn. Naar mate ik ouder werd verwaterde dit contact, maar toen ik later zelf met gezondheidsklachten te maken kreeg en hierdoor niet meer in het snelle leven dat ik leidde mee kon, begon ik mij weer bewust te worden van de energieën die ik voelde. Ik begon een geweldige reis waarin ik ontwikkelde om mijn klachten aan te kunnen. Ik kreeg uittredingen en mocht een klein stukje van deze ‘andere wereld’ zien.

In mijn drukke leven hiervoor bestond mijn leven uit mijn werk en intensief dressuur rijden met mijn paarden waar ik altijd mijn hart en ziel in kwijt kon. Geen tijd om met andere dingen bezig te zijn. Ik genoot van dat leven, en ondanks dat dit niet meer gaat en ik niet meer de energie heb die ik zou willen hebben, haal ik er veel voldoening uit mij te richten op wat ik voor anderen kan betekenen.

 

 

.