Acties!

Wij houden regelmatig leuke acties voor de bezoekers en bellers van Spiritueel Centrum Online. Wil jij hoge korting op een consult, kans maken op een gratis reading, kaartjes voor de paranormale beurs of andere leuke evenementen, houdt dan deze pagina goed in de gaten. Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief met interessante artikelen, laatste ontwikkelingen en acties. Om op de hoogte te blijven van de laatste acties kun je hier inschrijven voor onze gratis nieuwsbrief.

Wil je meedoen aan spirituele evenementen, paranormale avonden, cursussen of workshops klik hier

 

Laatste acties:

KerstDECEMBERACTIE! Elke week geven wij in december 2016 een reading weg!

In december geven wij elke woensdag een reading van een half uur weg bij een consulent naar keuze. Heb jij een vraag die je wilt voorleggen aan een van de consulenten van Spiritueel Centrum Online, dan kun je nu kans maken door te reageren op onze facebookpagina of de website.

Klik hier om meer over deze actie te lezen en te reageren

 

 

 

 

 

Eerdere acties:

Wij verloten twee gratis readings aan het einde van deze maand

Heb jij een consult gehad bij een van onze consulenten? Dan horen wij graag van jou hoe je dit hebt ervaren. Laat ons dit weten en schrijf in ons gastenboek. Aan het einde van de maand verloten wij twee readings van 20 minuten bij een consulent naar keuze. Wil jij kans maken?

Klik hier en laat een reactie achter in ons gastenboek.

 

 

Valentijnsactie! Wij beantwoorden zoveel mogelijk vragen!

In verband met de vele reacties op de facebook actie “Win een engelenkaart reading” waarbij wij niet iedereen hebben kunnen antwoorden, geven wij deze Valentijnsdag zoveel mogelijk readings weg. Heb jij een vraag over de liefde? Stuur je vraag in op 14 februari 2016 en wij doen ons best zo veel mogelijk vragen te beantwoorden de week erop.

Klik hier om je vraag in te sturen.

 

De hele maand December 2015 een uitgebreid e-mailconsult voor maar € 30,-

De hele maand augustus kun je bij de consulenten, beschikbaar voor een e-mailconsult, naar keuze een uitgebreid e-mailconsult aanvragen voor maar  € 30,- i.p.v. € 35,-. Je mag je vragen stellen, eventueel een foto bijvoegen en achteraf nog eens extra ingaan op het antwoord dat je hebt ontvangen in je e-mailreading.. Heb je een specifieke vraag over jezelf, je werk of bijvoorbeeld je relatie? Heb jij een vraag waarop je zelf geen antwoord krijgt? Stel hem direct via het formulier achter onderstaande link!

Klik hier om naar het actieformulier te gaan.

 

De hele maand augustus een uitgebreid astrologisch e-mailconsult voor maar € 25,-

De hele maand augustus kun je bij astrologe Josée een uitgebreid e-mailconsult aanvragen voor maar  € 25,- i.p.v. € 40,-. Je mag een specifieke vraag stellen over jezelf, je werk of bijvoorbeeld je relatie waarna astrologe Josée je vraag vanuit de astrologie gaat bekijken. Heb jij een vraag waarop je zelf geen antwoord krijgt? Stel hem direct via het actieformulier!

Klik hier om naar het actieformulier te gaan.

 


Win een engelenkaartreading bij Daniëlle

Wil jij zelf een bijzondere engelenkaart reading bij Danielle ervaren? Wij geven komende week een engelenkaart reading van een half uur weg. Op woensdag 10 juni 2015 loten wij wellicht jouw naam uit dus wil je kans maken doe mee en reageer direct!

Klik hier om te zien hoe je kans maakt.

 

 

 

Moederdag actieMoederdag actie! Maak kans op een reading of tarotkaartlegging bij Georgette

Wil jij een bijzondere reading of tarotconsult bij medium en tarotist Georgette en een half uur lang al je vragen aan haar stellen? Op zondag 10 mei 2015 houden wij een loting en maken wij op onze facebookpagina en op deze website bekend wie een bijzonder consult bij Georgette mag ontvangen.

Klik hier om te zien hoe je kans maakt.

 

 

ActieWin een reading bij een zelf te kiezen consulent

Win een reading bij een zelf te kiezen medium, paragnost, tarotist, engelenkaart reader of één van de andere spiritueel specialisten van Spiritueel Centrum Online!
In het weekend van 25 en 26 april 2015 houden wij een loting en maken wij de winnaar bekend.

Klik hier om te zien hoe je mee doet met deze actie.

 

 

PaasactiePaasactie: Win een Feng Shui wonen consult

Feng Shui woonadviseur geeft woonadvies om de energie in huis weer goed te laten stromen.
Wil jij woonadvies via e-mail klik dan hier om te zien hoe je kans maakt!

 

 

 

Feng Shui ActieLenteactie: Leven in harmonie met Tarot en Feng Shui

Feng Shui wonen adviseur Georgette geeft uitgebreid woonadvies nu voor slechts € 25,- i.p.v. € 40,-.

De energiestroom in onze woon- en werkomgeving heeft een sterke invloed op hoe wij ons voelen. Welke aspecten van je leven kun je verbeteren? Voel je je prettig in je woon en/of werkomgeving? De lente is een perfect moment je leefomgeving opnieuw te organiseren.

 

ValentineValentijns actie

Paragnost en numeroloog Edward geeft een numerologisch liefde/relatie verslag via e-mail weg. Wil jij het levensles getal van jou en je (eventueel toekomstige) partner uitgerekend zien en zien hoe jullie met elkaar matchen vanuit de numerologie? Klik dan op de link en reageer!

 

 

Tarot jaarleggingTarot jaarlegging voor 2015

Speciale actie geldig tot 31 januari 2015. Vraag nu een tarot jaarlegging via e-mail aan bij tarotist Georgette voor slechts € 25,- i.p.v. € 40,-.

Klik hier om direct een jaarlegging voor 2015 aan te vragen.

 

 

Kerst
Kerstactie 2014

Wij organiseren deze kerst een paranormale avond in kerstsfeer met na afloop een hapje en drankje om gezellig even na te praten. Wil jij hierbij zijn? Klik op de link voor meer over deze actie.

 

 

 

ParanormaalGratis entree kaarten voor Paranormaal Alternatief te Rijswijk.

Wij gaan weer 55 x 2 gratis entreekaarten voor de paranormale beurs van ParanormaalAlternatief te Rijswijk weggeven t.w.v. € 8,00. Op deze beurs zijn verschillende consulenten van Spiritueel Centrum Online aanwezig voor een live consult. Ook gaan we de komende weken een live reading verloten bij paragnost Edward van Erp tijdens deze beurs. Klik op de link om meer te lezen over deze actie!

 

 

 

ParanormaalGratis reading op de paranormale beurs

Wil jij een gratis reading op de paranormale beurs?
Wij zijn regelmatig aanwezig op verschillende paranormale beurzen in Nederland. Wil jij een gratis reading winnen op een van deze beurzen? Ga dan naar deze pagina en lees het actiebericht.

 

 

 

DSCF6901Win 50 x 2 vrijkaarten voor de paranormale beurs Paranormaal Alternatief

Wij hebben 50 x 2 vrijkaarten voor de paranormale beurs ParanormaalAlternatief in Rijswijk. Deze gaan wij weggeven aan de bezoekers en bellers van Spiritueel Centrum Online, waarbij uiteraard onze nieuwsbrieflezers een streepje voor hebben om in aanmerking te komen voor de gratis entreekaarten, geldig op 27 en 28 september 2014. Wil jij twee vrijkaarten voor deze beurs naar je toegestuurd krijgen? Klik op de link om te lezen hoe je hiervoor in aanmerking komt.

 

Omdat onze facebookpagina razendsnel groeit en wij onze trouwste facebook fans willen bedanken voor het volgen, liken en reageren en ons op deze manier te laten weten wat er in jullie omgaat geven wij weer een telefonisch consult weg. Ga naar onze facebookpagina en like het actiebericht bovenaan de pagina. Lees meer door te klikken op de link boven dit bericht.

 

 

ReadingEen gezellig etentje met een bijzonder tintje

Ter gelegenheid van de opening van Spiritueel Centrum Online verloten wij een dinercheque t.w.v. 50 euro plus een reading. De dinercheque is in te leveren bij meer dan 2000 restaurants in Nederland. Je kunt reserveren bij een zelfgekozen restaurant in Nederland, tijdens of na dit diner schuift paragnost Edward van Erp bij je aan om jou en een vriend of vriendin een reading te geven.